Beschrijving
Vinificatie
De druiven worden begin september geoogst. De vergisting vindt plaats in stalen tanks zonder contact met de schillen bij een temperatuur van 14 °C tot 16 °C. Zo blijft de wijn fruitig.
Smaakbeschrijving
Een strogele kleur. De typische aroma’s van de sauvignon – salie, rijpe perzik, vlierbloesem en groene peper – zijn pittig in de neus. De pinot grigio domineert in de mond, met een goede balans tussen scherpte en frisse zuurgraad. Een aanhoudende nasmaak.
Gewonnen prijzen
• 2018 ‐ The DoctorWine guide: Winery of The Year 2018
Unieke kenmerken
• Familiebedrijf met een eenduidige visie
• Het beste van beide druivenrassen komt naar boven in deze wijn
• Respect is een belangrijke pijler: voor de natuur, het terroir, de bodem en de druivenrassen
• Er wordt gewerkt volgens de principes van duurzaamheid (geen insecticiden, onkruidverdelgers en synthetische producten)